VEVŐSZOLGÁLAT

A gép ügyfeleink részére történő átadásával nem fejeződik be munkánk, hiszen ekkor kezdődik az egyik legátfogóbb feladatunk, az "after sales", vagyis az értékesítés utáni szolgáltatások összessége. Vevőszolgálatunk szerviz üzletága együtt él az átadott géppel, minden átvizsgálás, karbantartás során információt kapunk a gép állapotáról, és így folyamatosan tudjuk tájékoztatni az üzemeltetőt az esetleges, nagyobb meghibásodást megelőző beavatkozásokról. Az üzemórák növekedésével előforduló alkatrész igényekről alkatrész üzletágunk gondoskodik. Két évtizedes tapasztalattal, kialakult beszállítói kapcsolatokkal és saját raktárkészlettel állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

SZERVIZ

A rendszeres karbantartáson túl előfordulhatnak egyéb meghibásodások is, melyek nagy bevételkiesést okoznak mind az üzemeltető, mind a forgalmazó számára. A cél, hogy ezen veszteségeket a minimálisra csökkentsük. Úgy kell dolgoznunk, hogy az ügyfelünk azt érezze, hogy számunkra fontosabb a probléma, mint számára. A meghibásodások javítási ideje nagyban függ az alkatrész-ellátottságtól, valamint a birtokunkban lévő passzív, illetve aktív tudástól, és természetesen a rendelkezésre állástól. A Vevőszolgálat, kapcsolat a gyártó és felhasználó között, és feladata, hogy a felhasználó kérését, esetleg panaszát továbbítsa a gyártómű felé, és megoldja a problémákat. Ahhoz, hogy az Ügyfeleinkhez kiérkező szerelő munkája megfelelő minőségű legyen, nagyon sok - főként magunk által megfogalmazott - elvárásnak kell eleget tennünk. Elsődleges szempont a kiválasztás, melynél nem csupán szakmai, de humán szempontokat is figyelembe veszünk. Fontosnak tartjuk, hogy a szervizben dolgozó kollégák célja közös legyen, és ezt mindenki egyformán is értse. Ügyelünk arra is, hogy megtaláljuk minden kollégánk erősségét és azt erősítsük. Így képzünk például hidraulikus, elektronikus, mechanikus, vagy éppen a dízelmotorok területén jártasabb szakembereket. A fejlesztésekkel lépést tartva folyamatos képzésekkel biztosítjuk kollégáink ismereteinek mélyítését. Gyári kapcsolataink révén lehetőségünk van első kézből tudomást szerezni a fejlesztésekről, módosításokról, műszaki megoldásokról.
Budapesti telephelyünkről 5 jól felszerelt szervizautóval indulnak kollégáink a hét minden munkanapján, hogy egy-egy újabb gépen végezzék el a gyári előírásoknak teljes mértékben megfelelő karbantartást, vagy éppen a szükséges javítást. Annak érdekében, hogy minél hamarabb odaérjünk az ország bármelyik pontjára, reggel 6 órakor indulnak autóink, folyamatos kapcsolatot tartva a központtal, illetve Ügyfelünkkel.
Az általunk forgalmazott építőipari gépek karbantartásán, javításán túl társaságunk látja el a CARRARO hajtóművek, a KUBOTA dízelmotorok, az INDECO bontókalapácsok magyarországi képviseletét.

 
Vissza a főoldalra