+36 1 280 6911

Dana alkatrész

 

KERESSE A LEGJOBBAT, KERESSE AZ EREDETIT!

Az eredeti Spicer alkatrészekkel Ön biztos lehet abban, hogy ugyanazt a minőséget és teljesítményt kapja, mint amit a gépgyártójától!

 

Spicer Parts: Manufactured by Dana Spicer alkatrészek: gyártja a Dana

Magyarországon forgalmazza: a Powered Kft.

Az eredeti SpicerR termékek az OE termékekkel megfelelő minőségűek. Ez azért van így, mert OE termékek. Amikor egy alkatrészt eredeti Spicer alkatrészre cserélünk, akkor azt ugyanúgy a gyári alkatrészre cseréljük, amitől pontosan ugyanazt a minőséget várjuk el. Spicer alkatrészt használva Ön a lehető legmagasabb minőséget vásárolja.

A Dana mesterség azt jelenti, hogy Ön hosszabb üzemidőt és kevesebb leállást vásárol. A létező alkatrészekkel való teljes felcserélhetőséget, kompatibilitást biztosít a cikkszámok változatlanul hagyásával. Nem helyettesíthető az eredeti Spicer termék. A Spicer Összehasonlító Teszteknek köszönhetően további információt találhat arról, hogy az eredeti Spicer alkatrészek mennyiben egyszerűsíthetik az Ön gépének karbantartását.

Az áttörő erőátviteli megoldások feltalálása, megalkotása és fejlesztése a Dana 1904-es megalapítása óta hagyomány. Közel egy évszázaddal később a Spicer név még mindig a minőséggel, a technológiával és a fejlesztéssel egyenlő. A cég történetéről mindenképpen érdemes dióhéjban azt tudni, hogy 1904-ben az amerikai Cornell Egyetem diákja, Clarence Spicer alkotta meg az első kardánkeresztet, ezzel vette kezdetét a máig tartó fejlesztés. Spicer tervét az ügyvéd és politikus Charles Dana támogatta, ebből az együttműködésből nőtte ki magát mára a Dana Ltd-ként ismert, s a világ legnagyobb hajtóműgyártója.

A Spicer termékeket felhasználási területük szerint az alábbi kategóriákba sorolhatjuk:

- automotive

- kereskedelmi

- off highway, vagy offroad, melyet további alkategóriákba sorolhatunk, úgy, mint

- építőipar

- mezőgazdaság

- bányászat

- erdészet

- anyagmozgatás

 

Mára a Spicer Off-Higway termékcsoportba tartoznak olyan korábbi termékek is, mint a ClarkT, Clark-HurthT, ComaxleT, KirkstallT, or SigeT, Eaton. Ezek alkatrész ellátása természetesen folyamatos és a korábbi kiválló minőséggel megegyező.

 

A Spicer termékek alkalmazás szerinti az alábbiak szerint csoportosíthatók:

•  hídak

•  váltók

•  kardántengelyek

•  központilag vezérelt keréknyomás figyelő rendszer

•  osztóművek

•  kenőanyagok

 

A termékek pontos beazonosítása végett mindig szükségünk van a termék adattáblájára, melyet a

váltón, vagy a hídon található:

 

 

A beazonosítást követően elküldjük Önnek az eredeti alkatrész katalógust, melyből könnyedén kiválaszthatók a kérdéses alkatrészek.

A katalógus fedlapján általában látható, azonban fontos megjegyezni, hogy a Spicer hajtóművek esetén a menetirány alapján értendő a bal és a jobb oldal, nem pedig a behajtás alapján. Amennyiben kétségei vannak, kollégáink segítenek a kérdés tisztázásában.

A pontosított és beazonosított alkatrészek listája alapján rövid időn belül elküldjük Önnek ajánlatunkat az akkor érvényes szállítási határidővel. Normál rendelés esetén a Dana központi raktárából - amennyiben elérhető - 3-4 nap alatt tudjuk beszállítani a megrendelt alkatrészt. Természetesen egy álló gépnél nincs drágább, így magától értetődik, hogy ez esetben minden nap számít. A Spicer ezekre az esetekre alkotta meg a Sürgősségi rendelés t. Ilyenkor a leadott megrendelés a központi raktárban egy sárga színű lapra történik és a kollégák 1 napon belül, de lehetőség szerint még aznap gondoskodnak az alkatrész(ek) összekészítéséről és útnak indításáról. A szolgáltatás részleteiről kollégáink adnak bővebb tájékoztatást.

Társaságunk a Dana kizárólagos magyarországi forgalmazója, így egyedüliként a kiajánlott alkatrészeket az online intranetes felületen ellenőrizzük és rendeljük, a megrendelt alkatrészeket közvetlen a DANA raktárából szállítjuk, műszaki kérdésekben közvetlen az Arco-i központ kollégái állnak rendelkezésünkre, a szükséges műszaki dokumentációt a Dana szerveréről töltjük le, az általunk szállított anyag eredeti, bontatlan csomagolású, nem utángyártott, nem használt. Kizárólag minőséget szállítunk garantált áron!

 

 

Új nevünk Navik Alfa Kft. Budapest Soroksári út 150.