+36 1 280 6911

Cégünkről

Társaságunk építőipari gépek forgalmazásával, szervizelésével, bérbeadásával és alkatrészek értékesítésével foglalkozik.
Fő termékeink a földmunkagépek, szerelőkosarak, bontókalapácsok és ezek kiegészítő berendezései.
Célunk, hogy ügyfeleinket a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki, és a gépek folyamatosan és gazdaságosan dolgozzanak, termeljenek. Azt szeretnénk, ha Vevőink sikereihez a tőlünk vásárolt gépek is hozzájárulnának, és így együttműködésünk hosszú távú és kölcsönösen előnyös lenne.
Társaságunk 1990 decemberében alakult angol-magyar vegyesvállalatként az alapítók tapasztalata alapján fő tevékenységünk földmunkagépek, szerelőkosarak, bontókalapácsok és ezek kiegészítő berendezéseinek forgalmazása, bérbeadása, szervizelése, javítása, alkatrészellátása. Az angol tulajdonrész 1993-ban történő kivásárlása óta a Powered Access Hungary KFT teljesen magyar tulajdonban lévő építőgép forgalmazó.
Feladatunknak az építőipari vállalkozások gépigényének kielégítését jelöltük ki, hogy segítséget nyújtsunk a legmegfelelőbb gép kiválasztásához, a gépet beszerezzük, honosítsuk, üzembe helyezzük és biztosítsuk a folyamatos munkavégzését szervizeléssel és alkatrészellátással.
Társaságunknak jelenleg 50 dolgozója van. A szervizszerelők hat szervizkocsival járják az országot, amelyek úgy vannak szerszámmal ellátva, hogy a helyszínen szinte minden javítást el tudjanak végezni. Szakemberek egy része az építőgépek javításában több mint 20 éves gyakorlattal rendelkezik.
Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az ügyfeleinkkel hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködés alakuljon ki. Ez csak akkor lehetséges, ha elkötelezettjei vagyunk a Vevő igényeinek minél magasabb szinten történő kielégítésének, azaz a minőség folyamatos fejlesztésének. A társaság megalapítása óta hisszük, hogy csak akkor működhetünk hosszú távon, ha visszatérő, azaz teljesen elégedett ügyfelekkel rendelkezünk. Termelő-berendezéseket kínálunk, ezért mindig azt tartjuk szem előtt, hogy a gépeket a megállapodott határidőre az ígért minőségben leszállítsuk, a rendszeres karbantartással biztosítsuk a gép üzembiztonságát, a javításnál, alkatrészellátásnál minimálisra csökkentsük a termeléskiesés idejét.
Ahhoz, hogy ezt a legmagasabb színvonalon végezzük, a magyar piacon elsők között, 2000-ben bevezettük az ISO 9000 minőségirányítási rendszerünket. A társaságunk nevét 2017-ben Powered Kft-re egyszerűsítettük, 2019-ben pedig Navik Alfára változtattuk.
Munkánkkal, termékeinkkel szeretnénk kivívni vevőink megbecsülését, és hogy társaságunk nevét a megbízható, gyors és rugalmas szolgáltatással azonosítsák. Meggyőződésünk, hogy a pontos, kitartó munka, a megbízhatóság megtérülő befektetés.


SZÁMUNKRA A MINŐSÉG AZT JELENTI, HOGY A VEVŐ IGÉNYÉT LEGALÁBB ÚGY KIELÉGÍTJÜK, AHOGY ABBAN MEGÁLLAPODTUNK!

Új nevünk Navik Alfa Kft. Budapest Soroksári út 150.